Exact Afletteren

Automatisch afletteren kan met de Afletter Module. De Afletter Module is geschikt voor Exact Online en Exact Globe. Wij bieden de Afletter Module aan voor alle PSP's (Payment Service Providers) in Nederland en België.
De Afletter Module voor Exact Online kost slechts € 17,50 per maand (per PSP) en er zijn geen installatiekosten. Zeg nou zelf; voor zo'n bedrag ga je toch niet meer zelf afletteren?

De Afletter Module voor Exact Online abonnementen

De Afletter Module werkt met alle Exact Online abonnementen. Wil je meer informatie over de verschillende abonnementen, klik dan op een van onderstaande abonnementen:

Afletter Module voor Exact Globe

De Afletter Module is ook te gebruiken in combinatie met Exact Globe. De Afletter Module voor Exact Globe is niet zelf te installeren met de wizard maar zal door een van onze consultants op jouw server worden geïnstalleerd. De Afletter Module voor Exact Globe heeft een aanschafprijs van € 900,00, het jaarlijks onderhoud bedraagt € 180,00. 

Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je ons toestemming voor het gebruik van cookies Akkoord