Hoe installeer/bestel ik de Afletter Module?

20-06-2018 01:25

Voer de volgende stappen uit voor het installeren/bestellen van de Afletter Module:

  • Ga naar de App in het App Center. Mocht u niet weten hoe u hem kunt vinden in de App Center, dan kunt u aan een support medewerker van Connecting Solutions een handleiding vragen.
  • U kunt meteen op “Probeer nu” klikken of op het icoontje en daarna kiezen voor “Probeer nu”. Er komt dan een blauw tekstballonnetje naar voren met de tekst “Door op ‘Accepteer’ te klikken accepteert u de App Center Gebruikersvoorwaarden en geeft u toestemming voor de App om te integreren met uw Exact Online gegevens. U gaat dan naar een externe site buiten de verantwoordelijkheid van Exact Software. Op deze App zijn de algemene voorwaarden van deze App aanbieder van toepassing.”
  • Klik op “Accepteer”.

 

  • Vervolgens meldt de Afletter Module dat toestemming nodig is om toegang te krijgen tot de gegevens van uw Exact Online omgeving. Hier kiest u voor “Toestaan” als u gebruik wilt maken van de App.

U kunt nu beginnen met het doorlopen van de Wizard van de Afletter Module:

  • Voer eerst uw naam, e-mailadres en telefoonnummer in.

 

  • Vink daarna aan voor welke administratie in Exact Online de Afletter Module moet gelden.

 

  • Wanneer u een vinkje zet bij “Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden” wordt de knop “BESTEL NU” groen en kunt u daar op klikken.

Zodra u op “BESTEL NU” geklikt heeft, wordt er een email verzonden naar ons, Connecting Solutions, met de gegevens die u heeft ingevuld. U krijgt vervolgens een automatisch mailtje met een bevestiging van het proefabonnement en een automatische incasso om de Afletter Module te bestellen na uw proefperiode van 14 dagen.

Het voordeel van de proefperiode is dat u meteen aan de slag kan met de Afletter Module.

Mocht je toch nog met vragen zitten, dan kan je contact met ons opnemen via support@connectingsolutions.nl of via het telefoonnummer 0800 23 847 43. We helpen je zo snel en goed mogelijk!

 

Door hiernaast op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geef je ons toestemming voor het gebruik van cookies Akkoord